Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum Archipel heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

woonzorgcentrum Archipel

Wij zoeken iemand voor het assisteren bij het ontbijt: tafel dekken, brood snijden, beleg klaar zetten. Koffie en thee schenken en waar nodig de bewoners helpen met het eten.
De warme maaltijd wordt elders in huis bereid en gebracht naar de afdeling somatiek. De avondmaaltijd helpen uitserveren en eventueel de bewoners helpen met het eten. Dit kan op de woning zijn of in de gemeenschappelijke huiskamer.

Locatie

woonzorgcentrum Archipel

Wij zoeken iemand die handig is en graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Het gaat om klussen als: het terras schoonspuiten, de vogelkooi schoonmaken en/of het ondersteunen bij technische klussen.

Locatie

wooonzorgcentrum Archipel

Het ondersteunen van de medewerkers op de woningen door de bewoners persoonlijke aandacht te geven. Het doen van een spelletje, waar mogelijk een gesprekje voeren, samen koffiedrinken. Helpen bij het ontbijt en ondersteunen van de dagbestedingscoach.
Per woning zijn er 7 bewoners.

Locatie

woonzorgcentrum Archipel

Wij zoeken iemand die maximaal 1 á 2 keer per één á twee maanden in de zomerperiode met een bewoner wil gaan vissen op een plek waar een rolstoel kan komen (soort vissteiger) en daarbij zijn of haar hengels ter beschikking stelt van onze bewoner.

Staan hier geen vacatures? Kijk dan op de pagina met al onze vrijwilligersvacatures.