Bij De Overloop is een aantal aanleunwoningen gebouwd. De aanleunwoningen kennen verschillende woontypen. De meeste woningen zijn gelijkvloers. Bij etagewoningen is altijd een lift aanwezig.

Het voordeel van wonen in een aanleunwoning is dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw huishouden, maar via de thuiszorg ingevuld hulp in uw huishouden kunt krijgen. U kunt voor de warme maaltijd aanschuiven in De Overloop, als u wilt. Dat is gemakkelijk en goed eten en dat voor een schappelijk prijs! Daarnaast kunt u ook nog een meedoen met de diverse leuke activiteiten in De Overloop.

Om gebruik te kunnen maken van een aanleunwoning is een indicatie van het CIZ noodzakelijk. Uw wijkverpleegkundige kan u hierbij helpen. De woningen aan de Boogstraat worden door Woonzorg Nederland verhuurd. De woningen aan de Nieuwstraat en de Zandwierde worden door de woningbouwvereniging verhuurd. Daarom is het raadzaam om u, als u in aanmerking wilt komen voor een aanleunwoning en de indicatie is geregeld, ook bij www.woningnet.nl aan te melden. U kunt ook contact opnemen met woningbouwvereniging www.de-alliantie.nl, www.ymere.nl of www.goedestede.nl

Sleutel in het slot