Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum De Overloop heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Vind je het leuk om eraan bij te dragen dat de kleding van onze bewoners weer fris gewassen in hun kast ligt? Ben je handig met draad en naald om kleine herstelwerkzaamheden te verrichten, zoals het aannaaien van een knoopje?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

De Overloop is op zoek naar een vriendelijke vrijwilliger. Je schenkt koffie, thee of limonade voor de bewoners op de afdelingen met behulp van een koffiekar.
Ondertussen maak je een gezellig praatje met de bewoners.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

De Overloop twee afdelingen heeft twee afdelingen voor verpleeghuiszorg. Havenzicht heeft appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening (somatische zorg). De afdeling Thuishaven heeft appartementen voor psychogeriatrische zorg. Daarnaast is er de afdeling Havenhuis, voor mensen die nog thuis wonen maar 1 of meer dagen per week de dag bij ons doorbrengen.
 
 
 

Locatie

Woonzorgcentrum de Overloop

In het restaurant van de Overloop wordt iedere dag, ook in het weekend, een (warme) maaltijd geserveerd. Samen eten heeft, naast dat het lekker en gezond is, ook een sociale functie. Daarom zorgen we ervoor dat er een gezellige en gastvrije sfeer in het restaurant heerst. We zoeken iemand die het leuk vindt om hierbij te assisteren.