Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum De Overloop heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

De maaltijden voor de bewoners van De Overloop worden in De Kiekendief bereid. Wij zoeken een vrijwilligers voor het transporteren van de maaltijden. 
De vrijwilliger rijdt in een auto van Zorggroep Almere van De Kiekendief naar De Overloop om de maaltijden te transporteren. In De Overloop worden de materialen van de dag ervoor weer mee terug genomen en afgeleverd bij De Kiekendief.
Ondertussen is er tijd voor een kopje koffie en een praatje.    

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Vind je het leuk om eraan bij te dragen dat de kleding van onze bewoners weer fris gewassen in hun kast ligt? Ben je handig met draad en naald om kleine herstelwerkzaamheden te verrichten, zoals het aannaaien van een knoopje?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

De maaltijd in het restaurant is een belangrijk moment van de dag voor onze bewoners. Wij bieden ze graag een gastvrije en gezellige omgeving om hun maaltijd te gebruiken. Vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol.
De werkzaamheden zijn:

het gezellig dekken van de tafels
het aanbieden van de maaltijd en begeleiden tijdens de maaltijd
het afruimen van de eettafels