Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum De Overloop heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Gezelschap en een leuk gesprek staan centraal bij het 1 op 1 bezoeken van een bewoner. Je bezoekt een bewoner in het eigen appartement. Je bepaald zelf, in overleg met de bewoner en eventueel de verzorging, wat je doet bij het huisbezoek. Dit kan zijn het drinken van een kopje thee, een spelletje doen of de krant (voor-)lezen, of even buiten een wandelingetje maken.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Vind je het leuk om eraan bij te dragen dat de kleding van onze bewoners weer fris gewassen in hun kast ligt? Ben je handig met draad en naald om kleine herstelwerkzaamheden te verrichten, zoals het aannaaien van een knoopje?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

In het restaurant van De Overloop wordt iedere dag, ook in het weekend, van 11.15-14.00 uur een warme maaltijd geserveerd.  's Avonds is er van 16.15 tot 18.30 uur een broodmaaltijd. Wij zoeken iemand voor het assisteren bij de maaltijden: de tafel dekken, koffie en thee schenken en de (warme) maaltijd uitserveren. Fijn als je voor een gezellige sfeer kunt zorgen tijdens de maaltijden! Na afloop wordt alles weer netjes opgeruimd.