Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum De Overloop heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

Woonzorgcentrum de Overloop

Vrijwel iedereen vindt het fijn om zo af & toe eens bezoek te krijgen. Als bezoekvrijwilliger bezoek je de bewoner in het eigen appartement. Samen bepaal je wat jullie gaan doen: een kopje koffie drinken, wat praten, een spelletje of de krant voorlezen. Veel bewoners vinden het ook fijn om even naar buiten te gaan voor een wandeling of een bezoekje aan het winkelcentrum.
 

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Ben je creatief en lijkt het je leuk om dit samen met onze bewoners te doen?
We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met anderen creatief bezig te zijn, zoals bijvoorbeeld met tekenen, schilderen, handwerken ed.
Samen met de activiteitenbegeleidster zorg je voor een gezellige, ontspannen middag voor onze bewoners door gezamenlijk creatief aan de slag te gaan.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Vind je het leuk om eraan bij te dragen dat de kleding van onze bewoners weer fris gewassen in hun kast ligt? Ben je handig met draad en naald om kleine herstelwerkzaamheden te verrichten, zoals het aannaaien van een knoopje?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie

Woonzorgcentrum de Overloop

Iedere dinsdag- en vrijdagochtend is er een vaste club vrijwilligers die met een aantal bewoners aan de wandel gaat. De bewoners zitten in een rolstoel, die je gaat duwen.
De bewoners genieten er erg van om lekker naar buiten te gaan, daarnaast is het  gezellig met elkaar. Bij thuiskomst wordt er gezamenlijk koffie gedronken.
 

Staan hier geen vacatures? Kijk dan op de pagina met al onze vrijwilligersvacatures.