Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum De Overloop heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Vind je het leuk om eraan bij te dragen dat de kleding van onze bewoners weer fris gewassen in hun kast ligt? Ben je handig met draad en naald om kleine herstelwerkzaamheden te verrichten, zoals het aannaaien van een knoopje?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Als beautyvrijwilliger ga je bewoners extra in de watten leggen. Het gaat er vooral om  de handen en nagels van de dames te verzorgen en eventueel make-up en maskertjes op te brengen. Met elkaar hebben jullie zo een heel gezellige ochtend!

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Vind je het leuk om voor te lezen? Samen met een andere vrijwilliger zorg je voor een gezellige ochtend voor onze bewoners door korte verhaaltjes van ca. 20 minuten voor te lezen, die makkelijk te volgen zijn. Daarna kan er onder het genot van een kopje koffie/ thee doorgepraat worden over het verhaal/onderwerp. Zelf voorleesmateriaal meenemen heeft de voorkeur.

Locatie

Woonzorgcentrum De Overloop

Elke maandagmiddag is er een gezellige zang- en spelletjesmiddag in de Overloop. Er worden, voornamelijk, Oud Hollandse liedjes gezongen en na de pauze worden er (geheugen)spelletjes gedaan met onze bewoners. De middag wordt altijd druk bezocht,  een extra vrijwilliger is dan ook van harte welkom!.