Zoekt u leuk en dankbaar vrijwilligerswerk bij u in de buurt? Woonzorgcentrum De Toonladder heeft regelmatig leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Ook voor u? Bekijk onderstaande vacatures.

Locatie

Woon Zorg Centrum de Toonladder

Wij zoeken voor ons restaurant de Concertmeester, een Concertmeester vrijwilliger die op de woensdag van 11.00 tot 15.00 zou willen helpen bij de lunch . Op zondag van 14.00 tot 18.00 voor het serveren van een hapje en drankje.
 
Je taken zullen zijn, het helpen bij het serveren aan de gasten, tafels dekken, afruimen en afwassen, broodjes maken.
Kortom alle voorkomende bezigheden die horen bij het runnen van het restaurant.
Het hebben van HACCP kennis is welkom.
Ben jij die enthousiaste Concertmeester vrijwilliger? meld je dan nu aan! Wij bieden je een fijne werkomgeving.

Locatie

De Toonladder

Wij zoeken voor onze dierenweide 1 of 2 vrijwilligers die en/of in de ochtend of avond mee willen helpen om voor de dieren te zorgen.
We hebben schapen, konijnen en geiten en in de toekomst ook heel graag een aantal kippen.
De dierenweide ligt in het midden van de Toonladderterrein en heeft een buurtfunctie.
Het vrijwilligersteam van de dierenweide bestaat uit meerdere mensen die samen verantwoordelijk zijn voor de verzorging van de dieren. In overleg ook voor elkaar invallen in geval van ziekte of vakantie.

Locatie

Woon- Zorgcentrum De Toonladder

Wij zoeken een fietsvrijwilliger!
De Toonladder beschikt over een prachtige duo-fiets met trapondersteuning.
Daar zouden wel heel graag een aantal bewoners van willen laten genieten, samen met een vrijwilliger.
Het gaat om tochtjes van max een uur in de omgeving van de Toonladder. We streven naar vaste tijdstippen in de week.
Voorlopig zoeken we in ieder geval voor de maandag en/of de donderdag en/of de vrijdag een vrijwilliger voor bezoekers van het Ontmoetingscentrum. In overleg een dagdeel, zodat meerdere bezoekers er gebruik van kunnen maken van de duo-fiets
Ben jij die vrijwilliger d...

Locatie

De Toonladder

Voor onze groep Kunst en Cultuur zoeken we een vrijwilliger die affiniteit heeft met kunst. Het gaat om minstens 2 vrijwilligers. Momenteel bestaat onze groep uit 3 personen, 1 vaste kracht en 2 vrijwilligers. We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden voor onze groep Kunst en Cultuur.
De groep is verantwoordelijk om elke 3 maanden een nieuwe expositie te organiseren van olieverf schilderijen, foto's, aquarellen enz enz. het gaat dan om een 40 tal werken. Op een andere plek binnen de muren van De Toonladder hebben we ruimte voor een klein expo....
Verder is er de mogelijkheid iets extra's te...

Locatie

Woonzorgcentrum De Toonladder

Voor 1 van onze bewoners, een dame, zoeken we een vrijwilliger die het leuk vindt om eens per week haar gezelschap te houden en het leuk zou vinden haar met de duofiets de omgeving te laten zien bij goed weer.
De dag wordt bepaald in overleg met Mw.
Mw functioneert zelfstandig, is goed aanspreekbaar, maar zit wel heel vaak alleen.
In een eerder gesprek heeft zij aangegeven dat uit gaan met de duofiets misschien wel iets voor haar zal zijn.
Er is een mogelijkheid voor de vrijwilliger, om een les te krijgen hoe om te gaan met die fiets die ook elektrisch wordt ondersteund.
Reiskosten worden...

Locatie

De Toonladder

De Club is voor mensen met een dementie die nog wel thuis kunnen wonen al dan niet met hulp. De Club is een dagbesteding. Het bedoeld voor mensen die niet in De Toonladder wonen, maar bij ons worden gebracht met de taxi.
Buiten vaste medewerkers, zijn er ook een aantal vrijwilligers die door de week ondersteuning bieden.
Wat wij zoeken is een vrijwilligers voor verschillende dagdelen: de middag heeft de voorkeur. De bedoeling is om ondersteuning te bieden bij alle voorkomende bezigheden, helpen bij de lunch, koffie thee, creatief, wandelen , zang en bewegen.
De groep is niet groter dan ma...

Locatie

Woongemeenschap van Ouderen De Toonladder

In de Toonladder, Woongemeenschap van Ouderen in Muziekwijk, zoeken wij voor in Het Menuet, kleinschalig wonen voor dementerenden, meerdere vrijwilligers. Het Menuet bestaat uit 2 woningen met elk 6 dementerende bewoners.
De taken van een vrijwilliger kunnen zijn, helpen bij het ontbijt en de koffie en tussentijds begeleiden van een of meerdere bewoners met spel, voorlezen, foto's bekijken e.d., die dienst duurt van 8.30 uur tot 12.00 uur.
Of helpen bij de lunch en thee, van 12.00 tot 16.00 uur en in de tijd ertussen iets met de bewoners doen als spel , wandelen enz.
Of juist helpen met kok...

Locatie

Woonzorgcentrum De Toonladder

We zoeken een  wandelvrijwilliger voor een dame die in de Toonladder woont. De Toonladder is een Woonzorgcentrum in Muziekwijk.
Mw . is rolstoelgebonden en wil  naar buiten. "Wandelen" doet ze graag. Het gaat om een wekelijk contact van minimaal 2 uur. Het betere weer gaat komen!
De dagen dat je vrijwilligerswerk doet, spreek je af met mw., wat zij wil en jij kan. Ben jij degene die dit graag zou willen doen, heb je de tijd en geduld om met mw mee te gaan, dan is dit misschien op jouw lijf geschreven.

Locatie

Woongemeenschap van Ouderen De Toonladder

Weekend hulp in de  Huiskamer van De Toonladder, Woongemeenschap van Ouderen
Voor de zaterdag en de zondag  zoeken we een vrijwilliger die de vaste kracht kan ondersteunen in de Huiskamer in de ochtend/middag
Het gaat om alle voorkomende bezigheden,  zingen met de groep, bakken en ondersteunen van andere activiteiten, zoals koffie/thee schenken, de krant voorlezen enz.
Per keer komen er ongeveer 10 deelnemers die  worden gehaald van hun woning om met elkaar in de Huiskamer hun tijd zinvol door te brengen, omdat ze niet in staat zijn hun eigen dag goed in te delen. De ochtend begint om...