Herhaalrecepten bestellen kan eenvoudig: online via MijnGezondheid.net of met de app MedGemak. En heeft u geen tijd om de herhaalrecepten op te halen tijdens onze openingstijden? Dan heeft u de keuze om de medicijnen te laten bezorgen of op te halen uit de medicijnkluis in ons gezondheidscentrum. Zo heeft u snel weer beschikking over uw medicijnen.

De voordelen op een rij:

  • Ophalen of thuisbezorgen
  • Buiten kantooruren ophalen uit medicijnkluis*

  • Makkelijk bestellen met de app MedGemak

* Uitgezonderd apotheek de Brug.

Direct online bestellen

Bestel uw herhaalrecept via Mijngezondheid.net.
Heeft u nog geen account? Maak gratis een account aan.

Herhaalservice

Wanneer u chronisch medicatie gebruikt, kunt u uw geneesmiddelen in veel gevallen periodiek door de apotheek laten klaarzetten zonder dat u deze zelf hoeft te bestellen.

MedGemak, de app van MijnGezondheid.net

Met de app MedGemak kunt u eenvoudig een aantal gezondheidszaken regelen. Met deze app kunt u bijvoorbeeld altijd en overal uw medisch dossier inzien en eenvoudig medicatie bestellen.

Bericht ontvangen als uw medicijn klaarstaat?

Is uw e-mailadres bekend bij de apotheek? Dan ontvangt u een bericht zodra uw medicijn klaarstaat.
Ontvangt u nog geen berichten, maar wilt wél gebruikmaken van onze berichten-service? Geef dan uw gegevens aan ons door.

Bel de receptenlijn

U kunt ons ook bellen om een recept te bestellen. Het telefoonnummer van de receptenlijn van uw apotheek vindt u op het etiket van het medicijndoosje. Daarnaast staat op het doosje het noodzakelijke herhaalnummer vermeld. Dit herhaalnummer heeft u nodig om een bestelling te kunnen plaatsen via het genoemde telefoonnummer.