Wijkverpleegkundige bij u in de buurt

Bent u op zoek naar wijkverpleging? Dan is Zorggroep Almere een logische keus. Heeft u een vraag voor de wijkverpleegkundige? Ook bij u in de buurt staan wij voor u klaar.

Thuis met ons...

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Als wijkverpleegkundigen ondersteunen wij u hier graag bij. Onze kleine, vaste teams van verpleegkundigen geven u thuis de zorg die nodig is.

Maak kennis met onze wijkverpleegkundigen

De verpleegkundige praktijk: samen zorgen voor kwetsbare ouderen

Nederlanders worden steeds ouder. Dat is fijn. Maar ouderen worden kwetsbaarder. De problematiek door ziekte en ouderdom wordt steeds complexer.Om kwetsbare ouderen in de wijk goed in beeld te hebben en gezamenlijk goed te ondersteunen heeft Zorggroep Almere de Verpleegkundige Praktijk opgericht. In de Verpleegkundige Praktijk werken de wijkverpleegkundige, praktijkondersteuner en persoonlijk begeleider dementie samen.

Deze hulpverleners zijn de ogen en oren van de wijk. Ze signaleren waar hulp nodig is en zorgen gezamenlijk dat kwetsbare ouderen in de wijk de juiste zorg en ondersteuning krijgen van bijvoorbeeld de huisarts, de apotheek, het Flevoziekenhuis, het wijkteam of de wijkverpleging.

Wachttijd casemanagement dementie

Als u of uw naaste dementie heeft, kunt u ondersteuning krijgen van een casemanager (persoonlijk begeleider).

Er is momenteel geen wachttijd voor casemanagement dementie.

Leerteam Almere Haven

Ben je op zoek naar een boeiende stageplek in de wijkverpleging? Volg je een MBO- of een Hbo-opleiding in de verpleging en heb je enige aantoonbare ervaring in de zorgverlening? Solliciteer naar een stageplek bij het leerteam Almere Haven.

ROC Flevoland heeft het Leerteam van onze Wijkverpleging in Almere Haven uitgeroepen tot stagebedrijf van het jaar 2017 in de categorie non-profit. Een prestatie om trots op te zijn!