Heerlijk wonen in woonzorgcentrum De Kiekendief

Woonzorgcentrum De Kiekendief ligt in het stadshart van Almere. Vlakbij de drukte en gezelligheid van het centrum en gelijktijdig rustig gelegen aan een groot plein met waterpartijen.

De Kiekendief is een thuis voor mensen die zijn aangewezen op (intensieve) begeleiding, verpleging en behandeling. In De Kiekendief is plaats voor 104 bewoners en er zijn twee tijdelijke opnameplaatsen.

Adresgegevens

Op zoek naar een woning in een van onze woonzorgcentra?

Onze klantadviseurs van het KlantServicePunt helpen u graag verder.

Maak uw eigen berekening

Met onze rekentool krijgt u direct een beeld van uw eigen bijdrage en uw besteedbaar inkomen.

Uw verblijf in De Kiekendief

druiven

Dagactiviteiten

Hartelijk welkom bij de dagactiviteiten in De Kiekendief. U kunt bij ons meedoen aan de activiteiten, u krijgt persoonlijke begeleiding en ook voor warm eten wordt gezorgd.

Vrouw lakt de nagels van een oudere dame

Verzorgings- en verpleeghuiszorg

Als bewoner met verpleeghuiszorg heeft u een eigen appartement. Onze verpleegkundigen staan 24 uur per dag voor u klaar voor zorg en medische handelingen.

Sleutel in het slot

Zorg in de aanleunwoning

De Kiekendief heeft een aantal aanleunwoningen. Hier kunt u wonen als u zichzelf nog redelijk kunt redden, maar soms wel zorg nodig heeft. Zelfstandig, maar met hulp in de buurt.

Voorzieningen en activiteiten

U kunt in De Kiekendief rekenen op veel aandacht voor welzijn en een zinvolle dagbesteding. Bijvoorbeeld met:

Neem een kijkje en proef de sfeer

mensgerichtezorg

Film over onze mensgerichte zorg

In deze film vertellen medewerkers en bewoners over mensgerichte zorg in de woonzorgcentra van Zorggroep Almere, waar De Kiekendief er een van is.

DeKiekendief360

Rondleiding door het woonzorgcentrum

U kunt zelf virtueel door het woonzorgcentrum lopen. Klik op de foto om de 360-graden-tour te starten.

Helpt u ons mee in het geven van passende zorg?

Help mee als vrijwilliger

Vrijwilligers worden niet betaald, maar zijn onbetaalbaar! Ook in De Kiekendief. Om onze bewoners passende zorg en aandacht te geven kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Helpt u mee? Dikwijls hebben wij verschillende leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Meld u aan en help mee onze bewoners een plezierige oude dag te bezorgen.

Meer informatie
Accepteer statistieken cookies om de inhoud te zien.

– “Ik heb een mooi uitzicht. Het gebouw is een beetje verouderd, zou graag een nieuwe keuken willen hebben. Mijn kamer is groot genoeg en ik ben daar blij mee. De sfeer is hier geweldig. Ik doe mee aan activiteiten, zoals schilderen, borduren en bingo. De zorg gaat goed. Medicijnen bestellen moet wel lang van tevoren. Ik geef dit dan door aan de medewerkers” –

Adresgegevens

Een vraag of bericht doorgeven?

  • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.