Huisartsenzorg is teamwork

Een huisarts van Zorggroep Almere werkt niet alleen, maar samen met een goed team van collega-huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners. Samen maken zij afspraken over goede huisartsenzorg en vragen elkaar advies bij problemen.
Samenwerking met andere zorgverleners, zoals apotheek en fysiotherapeut, maakt de kwaliteit van het huisartsenwerk beter, en is voor u erg gemakkelijk.
U krijgt in uw gezondheidscentrum in Almere dus niet alleen de kennis en inzet van uw eigen huisarts, maar ook de meerwaarde van al die andere medewerkers. Goede huisartsenzorg in een gezondheidscentrum bij u in de buurt, dat is in het kort het motto van Zorggroep Almere.

Samen weten meer dan één

Doordat de huisartsen van Zorggroep Almere bij elkaar in één gebouw zitten kunnen zij gemakkelijk overleggen met elkaar en met andere hulpverleners. De samenwerking met de apotheker zorgt er bijvoorbeeld voor dat u geen verkeerde medicijnen krijgt. Afspraken tussen huisarts en fysiotherapeut zorgen ervoor dat uw huisarts weet welke zorg u krijgt als u bij de fysiotherapeut in behandeling bent, en dat de fysiotherapeut de huisarts erbij kan roepen, als uw klachten niet naar verwachting overgaan. Daarom: samen weten meer dan één.

Waarmee kunnen we u helpen?