Oase van rust en ruimte in Almere Muziekwijk

woonzorgcentrum De ToonladderDe Toonladder is een leefgemeenschap van ouderen en staat bekend als een centrum waar de bewoners met veel plezier wonen, medewerkers heel tevreden zijn en buurtbewoners graag over de vloer komen. Goed opgeleide medewerkers van De Toonladder bieden uitstekende zorg, in een prettige en gastvrije omgeving.

Wonen en zorg is in De Toonladder gescheiden: wat betekent dit voor u?

U huurt uw eigen appartement van woningcorporatie de Alliantie. Dit kan een aanleunwoning zijn of een appartement in de meer gemeenschappelijke woonomgeving, De Ronde Hof. Voor de huur en woonlasten bent u dus zelf verantwoordelijk. Dit betekent ook dat u het appartement naar uw eigen smaak kunt inrichten. De kosten hiervoor betaalt u zelf. Daarnaast moet u uw eigen verzekeringen afsluiten: inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, (aanvullende) ziektekostenverzekering. En als u dat wilt moet u zelf ook een telefoon-, tv- en een internetabonnement afsluiten.

Adresgegevens

Op zoek naar een woning?

Onze klantadviseurs van het KlantServicePunt helpen u graag verder.

Maak uw eigen berekening

Met onze rekentool krijgt u direct een beeld van uw eigen bijdrage en uw besteedbaar inkomen.

Wonen en zorg in De Toonladder

Huishoudelijke verzorging

Als bewoner van een van de seniorenwoningen bij De Toonladder kunt u gebruik maken van onze huishoudelijke verzorging.

Tijdelijke opname in De Ronde Hof

Heeft u voor maximaal zes weken meer of andere zorg nodig? De Toonladder heeft daarvoor twee tijdelijke opnameplaatsen.

Wonen in De Ronde Hof

In De Ronde Hof woont u zelfstandig, maar krijgt u naar behoefte 24-uurs zorg, toezicht en aandacht. Verpleging en verzorging zijn binnen handbereik.

Voorzieningen en activiteiten

In De Toonladder zijn veel faciliteiten en er wordt veel georganiseerd voor bewoners. Bijvoorbeeld met:

Neem een kijkje en proef de sfeer

mensgerichtezorg

Film over mensgerichte zorg

In deze film vertellen medewerkers en bewoners over mensgerichte zorg in de woonzorgcentra van Zorggroep Almere, waar De Toonladder er een van is.

virtuele tour toonladder

Rondleiding door het leefgemeenschap

U kunt zelf virtueel door het leefgemeenschap lopen. Klik op de foto om de 360-graden-tour te starten.

Helpt u ons mee in het geven van passende zorg?

Help mee als vrijwilliger

Vrijwilligers worden niet betaald, maar zijn onbetaalbaar! Ook in De Toonladder. Om onze bewoners passende zorg en aandacht te geven kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Helpt u mee? Dikwijls hebben wij verschillende leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Meld u aan en help mee onze bewoners een plezierige oude dag te bezorgen.

Meer informatie
Accepteer statistieken cookies om de inhoud te zien.

– “Hartelijk welkom, veel aandacht voor mijn man. De verpleging is heel hartelijk en deskundig. Het eten is boven gemiddeld goed en er worden heel veel mooie, leuke en zinvolle activiteiten georganiseerd. De wensen van de bewoner worden gevraagd en er wordt naar geluisterd en zo veel mogelijk aan tegemoet te komen. Top, niets anders dan lof en hartelijk dank.” –

Een vraag of bericht doorgeven?

  • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.