Zorggroep Almere

Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij werken in de wijken vanuit gezondheidscentra, 8 woonzorgcentra en een centrum voor revalidatie.

Zorggroep Almere wil de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere. De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere aanbieders. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders.

Lees hier ons Meerjaren Strategisch Beleidskader 2016 – 2020

 

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Missie

Aanbieden van optimaal samenhangende zorg

In deze snel en ingrijpend veranderende wereld van wonen, welzijn en zorg wil Zorggroep Almere haar organisatie zo inrichten, dat zij optimaal samenhangende zorg kan blijven aanbieden, waarbij cliënten (patiënt, bewoner, burger, klant) zowel vooraf als achteraf hun inbreng hebben en zich uitspreken over de waardering van de zorg.

Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij,
in de wijk waar mensen wonen.

Missie en visie

Zorggroep Almere voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Zoveel mogelijk in de thuissituatie, en waar dat niet meer mogelijk is, in gastvrije woonzorgcentra. Wij willen de toegankelijke en betrouwbare partner blijven voor de inwoners van Almere. De partner, die dichtbij hun persoonlijke vragen staat en ondersteunt bij het vinden van een passende oplossing. Wij doen dit zelfstandig waar mogelijk en slaan de handen ineen met andere (vrijgevestigde) eerste- of tweede lijnsaanbieders. Daarnaast bundelen we op het terrein van innovatie en kennisdeling de krachten met partners binnen en buiten Almere. Samen maken we ons sterk voor de gezondheid van alle Almeerders.

Werken bij Zorggroep Almere

In onze gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast bieden we in veel centra verloskundige zorg, fysiotherapie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijk werk (via de wijkteams). We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan. Onze medewerkers bepalen in belangrijke mate onze kwaliteit. Hun vakmanschap, passie voor het vak en plezier in het werk is hierbij van doorslaggevend belang.

Bij Zorggroep Almere vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en wij willen dit ook voor je faciliteren. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

NIEUWS EN MEDIA

Fitnesstuin De Toonladder op ‘Doe maar duurzaam’ bij RTLZ

Onlangs kwam een cameraploeg voor het programma ‘Doe maar Duurzaam’ van RTLZ langs bij De Toonladder. Zij maakten opnames van de Fitnesstuin en de Moofie van De Toonladder. Met de Fitnesstuin en de Moofie worden bewoners op een leuke manier in beweging gebracht. In het filmpje vertellen Mandy en Joeke van De Toonladder en Sanne,…

Lees meer

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrieven!