Zorggroep Almere

Zorggroep Almere biedt eerstelijnszorg in gezondheidscentra, op de huisartsenpost en in thuissituaties. Wanneer het thuis niet meer lukt, kunnen mensen terecht in één van onze woonzorgcentra. We bieden zorg en behandeling in alle fasen van het leven: verloskunde, jeugdgezondheidszorg, huisarts, apotheek, wijkverpleging, fysiotherapie, geriatrische revalidatie en intramurale ouderenzorg.

Zorggroep Almere is altijd bereikbaar voor vragen over gezondheid en het inzetten van zorg en behandeling. Vaak bieden we zelf de oplossing. En als dat niet lukt, dan helpen we iemand verder in het
netwerk van zorg en welzijn in Almere.

We bieden zorg en behandeling vanuit een sterke organisatie, door medewerkers die dat met aandacht en toewijding doen. Naast persoonsgebonden hulp ondersteunen we de samenleving bij het vitaal en veerkrachtig houden van de stad. Omdat gezondheid en kwaliteit van leven niet alleen gaan over het lichamelijk of geestelijk welzijn, maar ook samenhangen met zingeving, meedoen en je goed voelen in het dagelijks leven. Dat doen we door regionaal en op buurtniveau aan netwerken deel te nemen met de gemeente, welzijnsinstellingen, ggz, woningcorporaties, onderwijs, ziekenhuis en zorgverzekeraars.

Lees hier ons Meerjaren Strategisch Beleidskader

 

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Werken bij Zorggroep Almere

In onze gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast bieden we in veel centra verloskundige zorg, fysiotherapie en jeugdgezondheidszorg. We werken zoveel mogelijk samen (multidisciplinair) om zo onze cliënten de best mogelijke zorg bieden. Zorg waarbij de mens voorop staat. Dat is waar we als Zorggroep Almere voor staan. Onze medewerkers bepalen in belangrijke mate onze kwaliteit. Vakmanschap, passie voor het vak en plezier in het werk zijn hierbij van doorslaggevend belang.

Bij Zorggroep Almere vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en wij willen dit ook voor je faciliteren. Daarom bieden we ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en hebben we aandacht voor je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie. Dus, ben jij een gepassioneerde zorgverlener die gericht is op ontwikkeling en ben je vriendelijk, aansprekend en aanspreekbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

NIEUWS EN MEDIA

Podcast Werken in de zorg, bonus

in de serie ‘Zorg in Almere’ is nog een “bonus” Podcast opgenomen over de cliëntenraad bij Zorggroep Almere. In de cliëntenraad van Zorggroep Almere zitten Almeerders die meepraten en meedenken over de zorg. Ans DeSumma-Kreelekamp vertelt journalist Robert Mienstra in deze Podcast wat het belang van de cliëntenraad is en hoe je je kunt aanmelden…

Lees meer

Podcast werken in de zorg, uitzending 6

De zesde en laatste podcast met medewerkers van Zorggroep Almere van journalist en podcaster Robert Mienstra staat online! In deze podcast gaat Robert in gesprek met onze collega Nicole, van Spoedpost Almere in het Flevoziekenhuis. Klik hier om de podcast te bekijken. Wil je de vorige uitzendingen terugkijken? Dat kan via hallohieralmere.nl.  

Lees meer

Tot eind januari 2022 groot onderhoud op aansluiting praktijken op LSP

Woont u in Almere en omgeving? Heeft u ooit in deze regio een apotheek, huisarts of huisartsenpost (Spoedpost) bezocht? Of bent u ooit cliënt geweest van Preventcare m.b.t. de thuistoedienservice? Dan kan het zijn dat u een of meerdere meldingen ontvangt van Volgjezorg. Vanaf 6 januari tot ongeveer begin februari vindt er groot onderhoud plaats…

Lees meer

OVERIGE

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrieven!