Onbezorgd wonen in woonzorgcentrum Castrovalva

Woonzorgcentrum CastrovalvaEen centrum voor wonen, zorg en welzijn. Dat is Castrovalva, gelegen in Tussen de Vaarten in Almere. In Castrovalva krijgt u alle benodigde hulp bij de dagelijkse handelingen. Als het nodig is kunt u 24 uur per dag een beroep doen op onze hulpvaardige en betrokken medewerkers.

Castrovalva is een woonzorgcentrum van Zorggroep Almere.

Adresgegevens

Juan Grisstraat 50, 1328 SV Almere

info.castrovalva@zorggroep-almere.nl

(036) – 54 54 280

Op zoek naar een woning in een van onze woonzorgcentra?

Onze klantadviseurs van het KlantServicePunt helpen u graag verder.

Maak uw eigen berekening

Met onze rekentool krijgt u direct een beeld van uw eigen bijdrage en uw besteedbaar inkomen.

Wonen in Castrovalva

Zorgappartementen

Castrovalva heeft 31 zorgappartementen. Hier kunt u wonen als u door ouderdom, ziekte of een handicap verpleging of hulp nodig heeft en niet meer zelfstandig kunt blijven wonen. De zorg wordt aangepast aan uw behoefte.

Groepswoningen

Castrovalva heeft 4 groepswoningen waar mensen met dementie met elkaar wonen. De woningen hebben ieder een eigen entree. Per woning is er een grote, gezamenlijke woon- en eetkamer met open keuken en zes (slaap-)kamers.

Voorzieningen en activiteiten

Medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om het u in alle opzichten naar de zin te maken. Hulp van uw familie en vrienden is daarbij van harte welkom. Hieronder een greep uit onze voorzieningen en activiteiten.

Neem een kijkje, proef de sfeer

mensgerichtezorg

Film over onze mensgerichte zorg

In deze film vertellen medewerkers en bewoners over mensgerichte zorg in de woonzorgcentra van Zorggroep Almere, waar Castrovalva er een van is.

virtuele tour castrovalva

Rondleiding door het woonzorgcentrum

Nieuwsgierig naar Castrovalva? Laat u rondleiden via onze virtuele tour. Klik op de foto om de tour te starten.

Helpt u ons mee in het geven van passende zorg?

Help mee als vrijwilliger

Vrijwilligers worden niet betaald, maar zijn onbetaalbaar! Ook in Castrovalva. Om onze bewoners passende zorg en aandacht te geven kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Helpt u mee? Dikwijls hebben wij verschillende leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Meld u aan en help mee onze bewoners een plezierige oude dag te bezorgen.

Meer informatie

– ” De medewerker maakt elke ochtend mijn bed op. Wassen en aankleden doe ik zelf. Ik woon hier 4 jaar met volle tevredenheid. De verzorging is goed. Vanaf de eerste dag voel ik mij hier fijn. Ik krijg genoeg aandacht en anders vraag ik het wel. Als ik op het alarm druk, komt er direct een medewerker aan. Kwaliteit van leven bepaal je zelf. Het gebouw is prima, heel erg goed. De koning te rijk met deze kamer en een heel mooi uitzicht.” –

Adresgegevens

Juan Grisstraat 50, 1328 SV Almere

info.castrovalva@zorggroep-almere.nl

(036) – 54 54 280

Een vraag of bericht doorgeven?

  • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.