Een bijzondere woonomgeving

Zorgcentrum De Overloop is een woonzorgcentrum in het oudste deel van Almere, Almere Haven. Het gebouw met zijn bijzondere architectuur verwelkomde in 1984 zijn eerste bewoners. De Overloop ligt vlakbij het winkelcentrum en vlakbij de haven. Het is een warm thuis voor bewoners.

Adresgegevens

Op zoek naar een woning in een van onze woonzorgcentra?

Onze klantadviseurs van het KlantServicePunt helpen u graag verder.

Maak uw eigen berekening

Met onze rekentool krijgt u direct een beeld van uw eigen bijdrage en uw besteedbaar inkomen.

Wonen en zorg in De Overloop

Het Havenhuis: bezoekers zitten aan tafel. Een dame krijgt een cadeau.

Dagactiviteiten 'Het Havenhuis'

Thuis wonen en toch gebruik maken van zorg, behandeling en ondersteuning van een woonzorgcentrum. Dat is mogelijk via ‘Het Havenhuis’ in woonzorgcentrum De Overloop.

Vrouw lakt de nagels van een oudere dame

Zorgappartementen

Havenzicht in woonzorgcentrum De Overloop heeft appartementen voor mensen met een lichamelijke aandoening (somatische zorg). De afdeling Thuishaven heeft appartementen voor psychogeriatrische zorg.

Voorzieningen en activiteiten

U kunt in De Overloop rekenen op veel aandacht voor welzijn en een zinvolle dagbesteding. Bijvoorbeeld met:

Mensgerichte zorg bij Zorggroep Almere

In deze film vertellen medewerkers en bewoners over mensgerichte zorg in de woonzorgcentra van Zorggroep Almere, waar De Overloop er een van is.

Helpt u ons mee in het geven van passende zorg?

Help mee als vrijwilliger

Vrijwilligers worden niet betaald, maar zijn onbetaalbaar! Ook in De Overloop. Om onze bewoners passende zorg en aandacht te geven kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Helpt u mee? Dikwijls hebben wij verschillende leuke vacatures voor vrijwilligerswerk. Meld u aan en help mee onze bewoners een plezierige oude dag te bezorgen.

Meer informatie
Accepteer statistieken cookies om de inhoud te zien.

– “De verzorging is goed. Soms moet ik wel lang wachten, maar er is ook te weinig personeel. Ik word geholpen met het wassen en aankleden. Een vraag stellen kan altijd, soms wordt er ook iets mee gedaan. De medewerkers zijn vriendelijk en leuk. Het eten is heel erg goed.” –

Adresgegevens

Een vraag of bericht doorgeven?

  • Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.