Ouderen met gezondheidsklachten en chronisch zieken hebben vaak gespecialiseerde behandeling en begeleiding nodig. Geldt dat ook voor u? Dan bent u bij onze behandelaars van het Geriatrisch Expertisecentrum in goede handen.

Bewoners van de verpleeg- en verzorgingshuizen in Almere kunnen bij ons terecht voor diverse behandelingen. Daarnaast bieden we in samenwerking met de huisarts en/of specialist onderzoek, behandeling en begeleiding aan cliënten die thuis wonen. Wij ontvangen cliënten graag op één van de locaties van Zorggroep Almere. Als het in het belang van de behandeling is, komen we bij u thuis.

 

Optimale behandeling door nauwe samenwerking

Ouderen en chronisch zieken hebben vaak meerdere problemen tegelijk. Bij het Geriatrisch Expertisecentrum krijgt u daarom behandeling en begeleiding van diverse behandelaars met ieder hun eigen aandachtsveld. De behandelaars werken nauw met elkaar samen, zodat uw behandelingen goed op elkaar zijn afgestemd. Op deze manier kunnen wij u optimaal behandelen en begeleiden. Wij gaan uit van wat ú wilt bereiken. Daarbij hebben wij aandacht voor zorg, behandeling, begeleiding, welzijn en wonen. Voor u én voor uw partner en andere mantelzorgers.

Onze teams van specialisten staan voor u klaar

Contact

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op via 036 – 545 4244.