Bewoners die graag actief bezig zijn en graag in contact komen met anderen zijn van harte welkom tijdens de wekelijkse activiteiten in Castrovalva. Niets moet, alles mag! Onze activiteitenbegeleiders regelen allerlei activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan zingen, spelletjes en knutselen. 

Overzicht van het weekprogramma

Maandag van 14:00 – 16:00 uur: Koersbal
Op een speciale mat probeert u de koersbal zo dicht mogelijk bij de “jack” te krijgen. Omdat het zwaartepunt van de bal niet in het midden zit maakt deze een koers. Koersbal wordt gespeeld in competitieverband. Ieder kwartaal is er een prijsuitreiking.
 

Dinsdag van 14:00 uur tot 16:00 uur: Creatieve club
We hebben een gezellige groep die iedere dinsdag bij elkaar komt om kaarten, huisdecoraties, babyshowercadeaus en nog veel meer te maken. Verschillende technieken komen aan de orde en er is genoeg ondersteuning van experts op verschillende creatieve gebieden.

 

Woensdag van 14:00 uur tot 15:00 uur: 55+ Gymnastiek
Door te blijven bewegen blijft u langer fit. Er wordt rekening gehouden met uw mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld zittend meegedaan worden aan de gymnastiek. U krijgt les van een gespecialiseerde docente en na de les wordt er nog gezellig een kopje koffie of thee gedronken.

 

Donderdag van 14:00 – 16:00 uur: Sjoelen
Iedere donderdagmiddag vindt de Sjoelcompetitie plaats in Castrovalva. Deze spannende sjoelcompetitie wordt gehouden in het gezellige restaurant van Castrovalva. Ieder kwartaal is er een prijsuitreiking. 
 

Vrijdag van 14:00 uur tot 16:00 uur: Wisselend Programma

  • Iedere eerste vrijdag van de maand is er een Bingo, met leuke prijzen en lekkere hapjes!
  • Een keer in de maand is er een leuke quiz.
  • Iedere derde vrijdag van de maand wordt er een optreden georganiseerd in het restaurant van Castrovalva. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een muzikaal concert, een goochelaar of dansoptredens.
  • Op de vierde vrijdag van de maand is er een workshop Bloemschikken. Tijdens de workshop krijgt u diverse bloemen en groen waarmee u een prachtig samengesteld boeket of bloemstuk mee kunt maken.