Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de levering en distributie van medische hulpmiddelen? Zoek dan niet verder. RandstadDirect is uw vertrouwde aanspreekpunt voor incontinentiematerialen, diabetes hulpmiddelen, verbandmiddelen en meer. Bij ons kunt u rekenen op een eenvoudig en snel proces, waarbij wij u ondersteunen in het regelen van uw benodigdheden. Ontdek vandaag nog hoe wij u kunnen helpen bij uw medische behoeften.

RandstadDirect levert medische hulpmiddelen aan consumenten, praktijkondersteuners, doktersassistenten, thuiszorg en wijkverpleging. Deskundig advies, snelle levering en brede selectie van producten. Betrouwbaar en efficiënt.

klaarzetten en bereiden in de apotheek van de randstad

Ik bestel als

Consument

Het bestellen van medische hulpmiddelen voor de consument

Als consument kunt u eenvoudig en snel uw medische hulpmiddelen bestellen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw persoonlijke zorg.

Praktijkondersteuner en doktersassistent

Het bestellen van medische hulpmiddelen voor de consument

Voor cliënten van de Almeerse huisartsenpraktijken biedt Randstad in samenwerking met gespecialiseerde partners de benodigde hulpmiddelen.

Thuiszorg en wijkverpleging

Het bestellen van medische hulpmiddelen voor thuiszorg en wijkverpleging

Naast de zorg die jullie zelf leveren aan een cliënt thuis, voorziet RandstadDirect in de benodigde hulpmiddelen.

Samen voor betrouwbare behandelingen

Samen streven naar optimale behandelingen met passende hulpmiddelen – dat is waar RandstadDirect voor staat. Wij werken nauw samen met andere zorgverleners om tot de beste oplossingen te komen voor onze cliënten. Het begrijpen van de behoeften van onze cliënten staat daarbij voorop. Daarom werken we intensief samen met zorgverleners die een belangrijke rol spelen bij het bieden van de juiste zorg. In Almere hebben we ons gespecialiseerd in specifieke productlijnen, maar we houden ook rekening met de voorwaarden die de betaler (zorgverzekeraar) stelt. Bij RandstadDirect weten we dat open en constructief overleg leidt tot de beste resultaten. Wij streven naar betrouwbare en optimale oplossingen voor de behandeling van onze cliënten.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Chroomstraat 8
1362 JK  ALMERE
Tel: 036-545 45 60
E-mail: randstaddirect@zorggroep-almere.nl

Of stel uw vraag via het webformulier.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur. In noodgevallen en buiten werktijden kunt u contact opnemen met apotheek De Brug.