In de apotheek betaalt u in de meeste gevallen alleen als u geneesmiddelen zonder recept koopt. Soms moet u bijbetalen voor een geneesmiddel dat u op recept krijgt. In dat geval ontvangt u een rekening van uw zorgverzekeraar. In de apotheken in onze gezondheidscentra kunt u voor uw en onze veiligheid alleen met PIN betalen. Krijgt u geld terug van ons, bijvoorbeeld als u iets retour brengt? Dan betalen we u terug via Retourpinnen.
In Apotheek De Brug kunt u wel met contant geld betalen.

nexsys adc

Wat als u niet kunt pinnen?

Als u niet kunt pinnen kunt u gewoon in onze apotheken terecht. U krijgt dan, na goedkeuring van de apotheker, het product op rekening. Bij een geheel niet vergoed recept kunt u er ook voor kiezen dit in Apotheek De Brug op te halen en daar contant af te rekenen. Als u niet kunt pinnen vanwege een PIN-storing, dan is betalen op rekening mogelijk.

Tarieven

Een overzicht van prijzen van diensten in uw apotheek vindt u op de prijslijst apotheken. Deze prijslijst geldt ook voor niet-verzekerde producten en diensten.

Rekeningen van Infomedics

U krijgt voor sommige medicijnen een rekening van Infomedics. Dat kan zijn per post, automatische incasso of digitaal.
Heeft u vragen over uw rekening? Op de website van Infomedics vindt u antwoorden op veelgestelde vragen of neem contact op met Infomedics.