Chatten en videobellen met uw huisarts

Betrouwbaar en persoonlijk advies

Vanuit huis contact met uw huisarts

Zorggroep Almere maakt gebruik van Spreekuur.nl

Zorggroep Almere gebruikt Spreekuur.nl

Met Spreekuur.nl is uw huisartsenpraktijk altijd online beschikbaar. Bij ons kon u al rekenen op goede en vertrouwde huisartsenzorg vanuit één van onze 18 huisartsenpraktijken in Almere. Nu kunt u ook online bij ons terecht! Onze huisartsen met Spreekuur.nl helpen u online en chatten en videobellen graag met u over uw zorgvraag. Natuurlijk kunt u ook langskomen op de praktijk mocht dat nodig zijn.

Waarom Spreekuur.nl?

Door de slimme ­vragen­lijst kunnen we u sneller helpen.

Stuur foto’s, zodat de huisarts kan zien wat er aan de hand is.

Krijg een SMS wanneer je aan de beurt bent bij de huisarts.

Binnen één werkdag een antwoord via de chat met de huisarts.

Hoe werkt het?

U bent patiënt bij een huisartsenpraktijk met Spreekuur.nl en u heeft een zorgvraag. U logt in via uw mobiele telefoon, tablet of computer op Spreekuur.nl. Vervolgens vult u een aantal vragen bij Zelfdiagnose. Op basis van uw antwoorden krijgt u betrouwbaar advies op maat. Dat kan een zelfzorgadvies, e-consult of beeldbelafspraak met de huisarts zijn. Krijgt u een zelfzorgadvies? Ook dan leest de huisarts op de achtergrond mee. Is er een afspraak nodig? De huisarts neemt dan zo snel als mogelijk contact met u.

Kent u dit?

Iedereen gebruikt ‘dokter Google’ wel eens bij vragen over de gezondheid. Als u patiënt bent bij een huisartsenpraktijk met Spreekuur.nl hoeft dat niet meer. U kunt online uw zorgvraag stellen via Spreekuur.nl. Na het invullen van een aantal gerichte vragen via de website krijgt u binnen een werkdag persoonlijk en betrouwbaar advies. Is een persoonlijke afspraak via chatten, beeldbellen of toch in de spreekkamer nodig? Dan is dat met een paar klikken geregeld, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Gemakkelijk toch?

De huisartsenpraktijken

De volgende huisartsenpraktijken werken met Spreekuur.nl.

De andere huisartsenpraktijken zullen snel volgen.