Team Geel

Ben je zwanger of heb je een kinderwens?

Neem contact met ons op. We begeleiden je graag.

Wij hebben afwisselend spreekuur, zodat je ons allemaal leert kennen. Dit vinden we belangrijk, omdat één van ons straks bij de bevalling aanwezig is. Dan is het fijn dat je haar al een keer op spreekuur hebt ontmoet.

Eerste afspraak?

Je eerste afspraak vindt plaats in het Flevoziekenhuis. Dit is een gezamenlijke intake door één van onze verloskundigen en een gynaecoloog. We werken namelijk intensief samen met gynaecologen, kraamverzorgenden en andere zorgprofessionals binnen het verloskundig samenwerkingsverband Preall. Hierdoor is de zorg van de verschillende hulpverleners tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna goed op elkaar afgestemd.

Vervolgafspraken heb je naar keuze in één van onderstaande centra. Soms begeleiden wij ook studenten Verloskunde. Zij werken altijd onder supervisie van een van ons. Je kunt ze tegenkomen tijdens het spreekuur, tijdens de bevalling of bij de kraamvisites. Wanneer je bezwaar hebt tegen hun aanwezigheid, kun je dat ons laten weten.

Contact

Wil je een afspraak maken of verzetten? Bel dan het algemene telefoonnummer van verloskunde via gezondheidscentrum

De Notekraker: 036–545 44 40.

Spreekuren

gezondheidscentrum De Notekraker

Wim Kanplein 1

Spreekuur op maandagmiddag en -avond en dinsdagmiddag

gezondheidscentrum Het Noorderdok

Razeil 29

Spreekuur op woensdagmiddag

gezondheidscentrum Vizier

Duitslandstraat 1

Spreekuur op donderdagmiddag

gezondheidscentrum De Haak

Schoolstraat 32

Spreekuur op vrijdag

huisartsenpraktijk Homerus

Trojestraat 60

Spreekuur op woensdagochtend

Gezondheidscentrum De Spil

’s Hertogenboschplein 1

Spreekuur op donderdagmiddag

 

Voor bevallingen en spoed zijn wij te bereiken via 06 – 51 593 438. Geen gehoor? Dan krijg je de voicemail. Je hoort dan het nummer van de achterwacht van de verloskundige.

Wij zijn een opleidingspraktijk. Dat houdt in dat we regelmatig studenten verloskunde begeleiden. Deze student zal aanwezig zijn tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Mocht je bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een student, geef het dan gerust aan bij ons.

 

 

 

Sonja Koster

Ik ben weliswaar in 1982 geboren in Naarden, maar woon mijn hele leven al in Almere. Vanaf vrij jonge leeftijd wist is al dat ik verloskundige wilde worden. Het krijgen van een kind is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een (nieuw) gezin. Er is niets mooier dan een vrouw met haar partner te mogen begeleiden bij deze bijzondere periode in hun leven. Ik ben in 2010 afgestudeerd in Amsterdam en sindsdien werkzaam bij Zorggroep Almere. In 2016 ben ik zelf zwanger geweest en bevallen van een dochter (Lotte). Deze ervaring was een verrijking voor mijn vak als verloskundige. Ik hoop jullie snel te leren kennen op het spreekuur en wie weet zien we elkaar bij de geboorte van jullie kind!

Annelies Jonker

Ik ben geboren in 1971 en moeder van een zoon (2003) en dochter (2007). Tot 2001 ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige op de verloskamers van een ziekenhuis in Amsterdam. In 2001 ben ik begonnen aan de opleiding tot verloskundige. Sinds mijn afstuderen in 2005 ben ik met veel plezier aan het werk in deze praktijk. Ik vind het nog iedere keer weer heel bijzonder om vrouwen met hun partner in deze heel speciale periode van hun leven te kunnen en mogen begeleiden en coachen. Voor mij dan ook het mooiste beroep wat er is.

Lorraine Begbie

Ik ben in 1978  geboren in Den Haag. Na mijn afstuderen in juli 2000 heb ik een eerst een tijdje in Amsterdam en Zoetermeer gewerkt. Sinds 2008 werk ik met veel plezier in Almere. Als moeder van drie prachtige zoons (2006, 2008 en 2011) is het nog steeds een mooie belevenis om het hele proces van zwangerschap tot na de geboorte te mogen begeleiden! Het ontstaan van nieuwe ouders of het uitbreiden van een gezin; het blijft bijzonder. Het is een prachtig beroep en ik hoop jullie dan ook nog lang hierin te mogen bijstaan.

Pauline Sampiemon

Ik ben geboren in 1959 en sinds 1998 werkzaam bij Zorggroep Almere. Ik heb zelf drie dochters en inmiddels al 4 kleinkinderen. Vanaf mijn zevende wilde ik al verloskundige worden en nadat ik zelf kinderen kreeg heb ik deze droom kunnen realiseren. Zwangerschap en geboorte zijn belangrijke en ingrijpende gebeurtenissen in het leven van een mens, maar ook in onze maatschappij. Het is altijd heel bijzonder en vaak verrassend om zo nauw bij deze verandering, het ontstaan van een gezin, betrokken te zijn. Want allereerst gaat het over nieuw leven, en hoeveel we ook weten, geen mens weet echt hoe dat mogelijk is. Ook al had ik een wat late start, hopelijk heb ik nog alle tijd om al die verschillende uitdagingen aan te gaan