In ons gezellige buurtrestaurant, Café Restaurant De Ziel  kunnen bewoners van Literatuurwijk terecht voor heerlijke Hollandse maaltijden tegen aantrekkelijke prijzen met hoofdgerechten vanaf € 10,50. De dag- en maandmenu’s stellen we zoveel mogelijk samen uit regionale producten.
Uiteraard kunt u in ons Café Restaurant ook terecht voor een kopje koffie of een gezellig praatje.

In De Ziel organiseren we maandelijks thema-avonden, zoals een mosselavond, een wildmenu-avond, het stamppottenbuffet of een valentijnsmenu. Deze avonden met live muziek zijn toegankelijk voor de bewoners van Archipel én de bewoners van Literatuurwijk.

In De Ziel vinden veel ontmoetings- en clubactiviteiten plaats, zoals klaverjassen, bridgen, biljarten, bingo en muziekmiddagen. Op de eerste dinsdag van de maand kunnen bewoners en buurtgenoten een kop koffie drinken tijdens de gezellige ‘Ontmoet-en-groet-ochtend’.

Daarnaast kunt u De Ziel afhuren voor vergaderingen en (feestelijke) bijeenkomsten: De Ziel een perfecte locatie voor uw verjaardagsfeest, receptie of borrel. Bel voor meer informatie met 036–545 47 08 of ga naar www.restaurantdeziel.nl.