Welkom bij:

Contactgegevens

Gezondheidscentrum De Boog
Lavendelplantsoen 68
1313 GA Almere
Tel: (036) – 54 54 241
Spoedlijn: (036) – 54 54 242
Spoedpost Almere (buiten kantooruren): 0900 203 0 203
(€0,10 p/m + de gebruikelijke belkosten) of 036 – 545 4 380 (lokaal tarief)
E-mail: da@hap-deboog.nl

Openingstijden

Maandag  8.00 – 17.00 uur
Dinsdag  8.00 – 17.00 uur
Woensdag  8.00 – 17.00 uur
Donderdag  8.00 – 17.00 uur
Vrijdag  8.00 – 17.00 uur

 

Extra spreekuur

Maandag  17.00 – 18.00 uur
Woensdag  17.00 – 18.00 uur

(Alleen op afspraak)

Huisartsenpraktijk De Boog is een zelfstandige en vrijgevestigde huisartsenpraktijk in de Kruidenwijk, gericht op patiënten uit de Kruidenwijk en de Staatsliedenwijk. Wij werken samen met Zorggroep Almere en zijn gevestigd in Gezondheidscentrum De Boog. In het centrum zijn ook een apotheek, fysiotherapie en de wijkverpleging van Zorggroep Almere gevestigd.

Bij huisartsenpraktijk De Boog willen wij de beste zorg leveren aan onze patiënten en hiervoor richten wij onze praktijk zo goed mogelijk in. Ook in het geval van (een weer oplaaiend) Coronavirus hebben wij de volle aandacht voor u als patiënt, uw familie en uw persoonlijke situatie.

Huisartsenpraktijk De Boog wordt geleid door twee huisartsen/maatschap houders: A.J. Dehpoor en M.A.J Nijssen. Hieronder vindt u een overzicht van ons team. Als u op de naam van de medewerker klikt, ziet u het persoonlijke profiel en de aanwezigheid van de medewerker.

NB: Wanneer u een afspraak heeft gemaakt en deze kan onverhoopt niet doorgaan, zeg deze dan minimaal 24 uur van tevoren telefonisch af via 036 5454 241. Indien nu niet verschijnt zonder ons hierover te informeren, zullen wij u een waarschuwingsbrief sturen. Bij een volgende gemiste afspraak zijn wij genoodzaakt u – conform de landelijke richtlijnen van de LHV (Landelijke Huisartsenvereniging) – een rekening van € 25,- te sturen. Deze wordt niet door uw verzekeraar vergoed, u moet dit zelf betalen. Wij zien graag dat u deze rekening betaalt, voordat u een nieuwe afspraak maakt.

Werken bij Huisartsenpraktijk De Boog

Wil jij werken in een prettig, stabiel team met verschillende zorgverleners?

Kijk dan verder bij onze vacatures.

Onze teams heten u van harte welkom

Uw huisarts werkt samen in een huisartsenteam. U heeft uw vaste huisarts én u kunt terecht bij de andere dokter van het team. Zo treft u altijd een bekend gezicht. Elke dokter van uw huisartsenteam is op de hoogte van uw gezondheid en uw situatie.

Accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Huisartsenpraktijk De Boog

Zoekt u een fijne en betrouwbare huisarts in Kruidenwijk in Almere? Kom naar de huisartsenpraktijk in gezondheidscentrum De Boog.

Ons team van ervaren huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes helpt u graag. Wij werken nauw samen met de andere zorgverleners in ons gezondheidscentrum en in Almere. Zodat we u de beste zorg kunnen leveren.