Oase van rust en ruimte in Almere Muziekwijk

De Toonladder is een leefgemeenschap van ouderen en staat bekend als een centrum waar de bewoners met veel plezier wonen, medewerkers heel tevreden zijn en buurtbewoners graag over de vloer komen.
Goed opgeleide medewerkers van De Toonladder bieden uitstekende zorg, in een prettige en gastvrije omgeving.

Niet voor niets heeft De Toonladder als koploper in de ouderenzorg in 2010 het wereldwijd erkende Planetreelabel voor mensgerichte zorg gekregen.

Meer over De Toonladder

Wilt u bij ons wonen?

Dan is het allereerst belangrijk dat u een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) heeft. De indicatie geeft aan of u zorg nodig heeft en zo ja, welke zorg. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met het CIZ, maar u kunt dit ook via uw huisarts doen.

Rondleiding in De Toonladder

In deze video nemen we u mee naar De Toonladder en leiden u rond, zodat u de sfeer kunt proeven en kunt luisteren naar de verhalen van bewoners en medewerkers. De video is gemaakt in juli 2013.

Bewoners vertellen

“Dat we samen zijn, dat maakt het leven mooi!” Omdat Stien niet alles meer weet en Ada niet alles meer hoort, praten de dochters voor hun moeders. Maar vergis je niet, zodra de krasse dames iets bekends horen geven zij antwoord!

CONTACT

Bezoekadres

Kathleen Ferrierstraat 51, 1311 KH Almere

E-mail adres

info.toonladder@zorggroep-almere.nl

Telefoonnummer

(036) – 54 54 780

Algemeen contactformulier

Waar kunt u ons vinden?