Woont u in (de omgeving van) de Bouwmeesterbuurt, Landgoederenbuurt of in het centrum van Almere Buiten? Dan bent u voor uw medicijnen en zelfzorgmiddelen bij ons aan het goede adres. U vindt de apotheek in gezondheidscentrum De Bouwmeester.

Wilt u meer weten over de apotheken van Zorggroep Almere? Kijk hier voor informatie.

Adres en route

M.J. Granpré Molièrestraat 2
1333 KC  ALMERE
Telefoon: (036-)545 44 04
Fax: (036-)545 44 06
Klik hier voor de routebeschrijving per auto, fiets, lopend of per openbaar vervoer.

 

Waardeer mij

Openingstijden

Maandag – vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Inloopspreekuur: maandag 10.00 – 11.00 uur

 

Medicijnen nodig buiten kantooruren?

  • Buiten de hierboven aangegeven openingstijden kunt u met uw recept iedere dag tot 22:00 uur terecht bij apotheek De Brug in het Flevoziekenhuis.
  • Aangevraagde herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag afhalen in een van onze afhaalkluis-systemen. Deze vindt u bij apotheek De Brug in het Flevoziekenhuis en bij de volgende gezondheidscentra:

Kies bij uw bestelling één van bovengenoemde locaties.

Spoedrecepten

Voor spoedrecepten kunt u 24 uur per dag terecht in apotheek De Brug. Tussen 22.00 en 8.00 uur krijgt u de recepten uitgereikt via de Spoedpost.

Dit zeggen onze cliënten van ons

Waar komen deze gegevens vandaan?

Bovenstaande gegevens zijn uitkomsten uit het doorlopende cliëntervaringsonderzoek dat we uitvoeren met behulp van het platform Qualiview. Onze dank en waardering gaat uit naar cliënten die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Maximaal eenmaal per jaar krijgt u na een afspraak met een van onze zorgverleners via e-mail een vragenlijst, mits wij uw e-mail adres hebben. In deze vragenlijst kunt u anoniem aangeven wat u van onze zorg vindt.

Heeft u de vragenlijst ook gekregen? Vult u deze in. Uw mening is belangrijk om onze kwaliteit van zorg te verbeteren.