Apotheek Vizier is dé apotheek voor alle bewoners van Almere Poort en Duin, waar persoonlijke aandacht en advies voorop staan. Het maakt niet uit wie uw huisarts is, u kunt altijd bij ons terecht.

Adresgegevens

Apotheek Vizier
Duitslandstraat 83
1363 BG  ALMERE
Telefoonnummer: (036) 545 44 10
Faxnummer: (036) 545 44 13

Betrouwbaar advies

U kunt elke werkdag tussen 08.00 – 17.00 uur bij ons terecht voor nieuwe recepten en betrouwbaar advies. Bent u niet in de gelegenheid om uw nieuwe recepten direct af te halen? Dan kunt u er ook voor kiezen het recept bij de doktersassistente achter te laten. We nemen dan telefonisch contact met u op.

Herhaalrecepten bestelt u eenvoudig en snel

Bestel uw herhaalrecept via internet, de herhaaltelefoon of via onze app. Vervolgens kunt u met de gratis klantenpas eenvoudig uw medicijnen ophalen uit de apotheekrobot tijdens en buiten onze openingstijden, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Gemakkelijk, snel en als u het uitkomt.

Heeft u nog geen klantenpas? Vraag hem hier aan.

Persoonlijk

Heeft u persoonlijk advies nodig over het juiste gebruik van uw medicijnen of heeft u behoefte aan uitleg over het gebruik van bijvoorbeeld uw inhalator? Stel uw vragen gerust aan de apotheker of een van de assistenten. Wilt u hiervoor liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook.

Geïnteresseerd? Loop bij ons binnen of schrijf u hier in

U bent op werkdagen van harte welkom tussen 12.00 – 17.00 uur in Apotheek Vizier, Duitslandstraat 83, 1363 BG Almere. Bellen kan natuurlijk ook via tel. (036 -) 545 44 10.
U kunt ook ons inschrijfformulier downloaden en invullen. Bij inschrijving ontvangt u een leuk presentje.

Volg ons op Facebook.com/apotheekvizier. Iedere week hebben we een ‘gezonde actie’ en/of een handig advies. Volg en profiteer!

Nieuwe recepten buiten kantooruren?

Heeft u een nieuw recept, maar is de apotheek gesloten? Doe het recept in de receptenbus bij de apotheek of geef het recept aan de doktersassistente in het gezondheidscentrum. U kunt de medicijnen dan de volgende werkdag bij ons afhalen.

Spoedrecepten

Voor spoedrecepten kunt u 24 uur per dag terecht in apotheek De Brug. Tussen 22.00 en 8.00 uur krijgt u de recepten uitgereikt via de Spoedpost.

Milieubewust geïnformeerd

Ook wij als apotheek willen een bijdrage leveren aan een verantwoord milieu, door verspilling van papier tegen te gaan. Daarom sturen wij u informatie over uw medicijnen digitaal, tenzij u anders aangeeft. Dit gaat via een beveiligde e-mail verbinding, waardoor uw privacy is gewaarborgd.

In sommige gevallen, bijvoorbeeld  wanneer er sprake is van een interactie tussen medicijnen, verstrekken we een papieren informatiefolder.

Dit zeggen onze cliënten van ons

 

Waar komen deze gegevens vandaan?

Bovenstaande gegevens zijn uitkomsten uit het doorlopende cliëntervaringsonderzoek dat we uitvoeren met behulp van het platform Qualiview. Onze dank en waardering gaat uit naar cliënten die aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Maximaal eenmaal per jaar krijgt u na een afspraak met een van onze zorgverleners via e-mail een vragenlijst, mits wij uw e-mail adres hebben. In deze vragenlijst kunt u anoniem aangeven wat u van onze zorg vindt.

Heeft u de vragenlijst ook gekregen? Vult u deze in. Uw mening is belangrijk om onze kwaliteit van zorg te verbeteren.