De apotheken van Zorggroep Almere werken de komende tijd volgens een aangepast rooster. Dit is nodig omdat de apotheken op een aantal locaties de roosters niet rond krijgen. Dit komt vooral door het landelijk tekort aan personeel en een hoog ziekteverzuim. De apotheken openen hun deuren voorlopig één uur later: om 9 uur. De overige openingstijden blijven gelijk: van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. De apotheken zijn in geval van spoed wel telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 9.00 uur en tussen 12:30 en 13:30 uur. Het extra uur in de ochtend en tussen de middag zorgt ervoor dat er meer tijd is om de medicijnen klaar te maken.  

Gratis bezorgservice

Wist u dat u uw herhaalmedicijnen heel gemakkelijk via de website Mijngezondheid.net of een app kunt aanvragen? Dat kan op meerdere manieren. Op de pagina informatie over herhaalrecepten leest u hoe het werkt. Wij hebben onze thuisbezorgservice uitgebreid. Uw herhaalmedicijnen bezorgen wij snel en gratis bij u thuis. Wilt u hier gebruik van maken? Geeft u dit dan aan bij het aanvragen van uw herhaalmedicijnen. Uw herhaalmedicijnen kunt u ook, dag en nacht, ophalen uit de medicijnkluis.

Bent u patiënt bij Apotheek Parkwijk?

Apotheek Parkwijk is de komende periode alleen telefonisch bereikbaar. De deuren zijn gesloten voor bezoekers. Patiënten kunnen hun herhaalmedicijnen ophalen uit de medicijnkluis bij het gezondheids­centrum of gratis thuis laten bezorgen.

Krijgt u een nieuw medicijn voor­geschreven door uw huisarts en bent u patiënt bij apotheek Parkwijk? Dan kunt u terecht bij apotheek Filmwijk, Greta Garboplantsoen 1.

Bent u patiënt bij Apotheek Prisma?

Apotheek Prisma is de komende periode alleen telefonisch bereikbaar. De deuren zijn gesloten voor bezoekers. Patiënten kunnen hun herhaalmedicijnen ophalen uit de medicijnkluis bij het gezondheids­centrum of gratis thuis laten bezorgen.

Krijgt u een nieuw medicijn voor­geschreven door uw huisarts en bent u patiënt bij apotheek Prisma? Dan kunt u terecht bij apotheek De Compagnie, Balistraat 1.

Apotheek De Brug

Apotheek De Brug opent de komende periode om 9:00 uur, in plaats van 8:00 uur. Tussen 12:30 uur en 13:30 uur zijn de deuren gesloten voor bezoekers.
De apotheek is wel telefonisch bereikbaar.