Als u zich in wilt schrijven bij een van onze gezondheidscentra, dan kunt u het inschrijfformulier printen via de link onder ‘Printen inschrijfformulier’. Wilt u liever een informatiepakket met het inschrijfformulier ontvangen? Dat kan ook.

Printen inschrijfformulier

Klik hier voor het inschrijfformulier en klik hier voor het informatieformulier voor uw nieuwe huisarts.

Let op:

  • Vul het inschrijfformulier én het informatieformulier voor uw nieuwe huisarts volledig in.
  • We moeten u kunnen identificeren voor de inschrijving. Daarom vragen we u het ondertekende formulier af te geven bij de receptie van uw nieuwe gezondheidscentrum.
  • Vergeet u dan niet om uw geldige verzekeringsbewijs en uw geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart) mee te nemen.
  • Registreert u kinderen tot en met 15 jaar? Ook van hen hebben we een geldig verzekeringsbewijs en een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart) nodig.

Aanvragen informatiepakket en inschrijfformulier

Klik hier voor het aanvragen van een informatiepakket en inschrijfformulier(en). Het gezondheidscentrum stuurt u dan via de post het informatiepakket en het benodigde aantal inschrijfformulieren toe.

Medisch dossier – overdracht

Als u zich inschrijft in een van onze gezondheidscentra, dan is het belangrijk dat uw medisch dossier wordt overgedragen aan uw nieuwe huisarts. Zo kunnen wij u de beste zorg verlenen. Klik hier als u wilt weten hoe u dit kunt regelen.