Diabetesvereniging Nederland (DVN) is er voor u. Als onafhankelijke belangenbehartiger zet DVN zich in voor alle mensen met diabetes. Dit doen zij onder andere door het geven van cursussen, zich te mengen in het politieke debat en door te praten met de zorgverzekeraars. Hiermee verbeteren zij de positie van iedereen met diabetes.

Organisatie

De DVN is een vrijwilligersorganisatie. Dat betekent dat een groot deel van het werk door vrijwilligers wordt gedaan, zoals voorlichting geven, activiteiten begeleiden en lotgenotencontact organiseren. Zonder vrijwilligers – de ervaringsdeskundigen – kan DVN niet bestaan.

DVN regionaal

De DVN is georganiseerd in 21 regio’s. Almere valt onder de regio Midden Nederland. Regelmatig worden er verschillende activiteiten door de DVN georganiseerd in onze regio. U kunt dan denken aan voorlichtingsbijeenkomsten in het auditorium van het Flevoziekenhuis, het mede-verzorgen van cursussen voor mensen met diabetes van Zorggroep Almere en het organiseren van sportieve activiteiten zoals wandelen of de fietstocht de Tour de Almere.

Ontmoet andere mensen met diabetes

Diabetes is een chronische aandoening en heeft u dan ook elke dag. Misschien vindt u het fijn om met iemand anders te praten die zelf ook diabetes heeft. Diabetesvereniging Nederland biedt de gelegenheid om andere mensen met diabetes te ontmoeten, zowel online als in het echt.

Lid worden

Als u diabetes heeft, doet u er goed aan lid te worden van Diabetesvereniging Nederland. Via DVN heeft u toegang tot alle informatie die u nodig heeft, kunt u meedoen aan allerlei activiteiten en krijgt u volop voordelen. Bovendien: hoe meer leden DVN heeft, hoe beter DVN zich voor u kan inzetten. Voor € 48,80 per jaar bent u al lid van DVN. Als lid krijgt u onder andere het ledenmagazine Diabc.

Contact

Klantenservice DVN: 033 – 463 05 66 of per
e-mail: info@dvn.nl
Postadres: Postbus 470, 3830 AM Leusden
Bezoekadres hoofdkantoor: Fokkerstraat 17, 3833 LD Leusden

Website

Via de website: http://www.dvn.nl